Fundació Pedagògica El Brot

MALALA GUANYA EL CONCURS RE-IMAGINA’T!!!!

La classe Malala és una de les dues classes de totes les escoles de Catalunya, que ha guanyat el concurs Re-imagina’t 2017-2018 al millor guió presentat a la categoria de 14 a 16 anys. Atorgat per idea, guió i storyboard d’una creació audiovisual que defensa un ús no sexista ni androcèntric dels mitjans audiovisuals i afavoreix la diversitat en la representació de les identitats de gènere.

El concurs està creat per l’Observatori de les Dones i els Mitjans de Comunicació (instància participativa de diferents ajuntaments) i, compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya – Institut Català de les Dones – i, la Diputació de Barcelona amb col·laboració de TV3 i la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna de la Universitat Ramon Llull.

A través d’aquesta convocatòria es pretén impulsar la creació participativa dels nois i les noies tot incentivant la seva implicació en la construcció de nous models comunicatius que encarin positivament la diferència sexual i les identitats de gènere.

 

Què sigui qui vulgui!

 

Emmarca la idea general que en la societat actual ens trobem amb:

  • una sexualitat clàssica, (noia-sexe-noia i se sent noia, noi-sexe-noi i se sent noi).

  • una sexualitat més contemporània, (sentir-se noia amb cos de noi, sentir-se noi amb cos de noia).

L’storyboard mostra una idea, més concreta, en la que una parella (dona embarassada) decideixen no saber si tindran nena o nen, perquè per a ells el sexe d’una criatura no marca la seva tendència sexual, ni la inclinació sexual que pot tenir, ni com ella es pot sentir.

El premi consta de fer realitat la seva idea. Realitzant-la amb els equips professionals i tècnics de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull i,  s’emetrà per TV3, al programa INFO K. Posteriorment es podrà veure a l’Observatori, al blog del programa INFO K i a través de diverses plataformes a internet. Així mateix, restarà a disposició dels municipis, entre ells Sant Joan Despí, i centres participants.

Moltíssimes felicitats!!!

 

 

Si voleu més informació sobre el concurs  feu clic al damunt de la imatge

 

 

Pots saltar al final i deixar una resposta. Fer Pingping no està permès actualment.

Deixa un comentari