Fundació Pedagògica El Brot

WAPSI

Estimades famílies i amics,

Ens plau comunicar-vos que la Fundació Pedagògica El Brot ha entrat a formar part de la plataforma de venda on-line Wapsi.org (https://wapsi.org/).

WAPSI és una plataforma que permet convertir les teves compres habituals en un gest altruista, ja que gestiona que un percentatge de la teva compra sigui destinat a una de les entitats associades, sense que això et suposi cap despesa addicional.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és que a través de la tecnologia es promocioni la solidaritat i l’economia social.

Per això et demanem que tinguis en compte aquesta opció de compra i destinis el teu percentatge a la Fundació Pedagògica El Brot.

A continuació t’indiquem les passes a seguir per tal de fer les compres a través de WAPSI:

 

 

Compres per Internet? Llavors Wapsi.org és la forma més fàcil de col·laborar amb la ONG que escullis sense que et costi més diners. Hi ha més de 240 botigues. Segur que trobes la teva!

El mecanisme és molt senzill. Compres al preu de sempre a la teva botiga habitual, i un percentatge es destina a l’ONG que escullis. Pots fer la teva aportació de forma anònima o registrant-te. Si et registres, per cada compra obtindràs Civis de Civiclub, per poder bescanviar per descomptes o regals d’oci i cultura.

A Wapsi.org aposten per la col·laboració entre els compradors, les ONG i les empreses per generar valor social.

ESPEREM LA TEVA COL·LABORACIÓ I DIFUSIÓ!!

Pots saltar al final i deixar una resposta. Fer Pingping no està permès actualment.

Deixa un comentari

Translate »